CB-electronic

Produkter

 

Smart-House

 

PC/notebook

 

 

Overvågning

 

GPS Tracking

 

Se produktkatalog på Smart House Klik !

 

CB-electronic installerer og hjælper med justering af din intelligente el-installation

 

 

Kontakt CB-electronic, for at få et uforpligtende tilbud på din husstyring

 

 

Se mere på Smart House hjemmeside

 

 

 

 

Markedets mest komplette styresystem!

Med en smart-house løsning får du markedets mest komplette intelligente el-installation. Konceptet er med sin moderne og gennemprøvede teknik, et komplet system som styrer alle funktioner som lys, varme, brand-, vand- og indbrudsalarm.

 

Komfort, sikkerhed, kontrol, fleksibilitet, brugervenlighed er tanken bag smart-house, og er nøgleelementer i et intelligent system som gør at du kan tilpasse dit hjem i henhold til familiens ønsker og behov.

smart-house er en verden af innovative løsninger som gør din hverdag enklere, og gir familien glæden af et komfortabelt indemiljø.

Tidligere dupline anlæg og smart-house er baseret på Dupline bussystem. Fra at være et industrielt system, har Dupline udviklet sig til også at være en stor aktør indenfor bygningautomatik. Dupline-systemets fleksibilitet gør det velegnet i næringsbygg/industri såsom enfamilies boliger, lejligheder eller sommerhuse.

Dupline er et af verdens ældste bussystem, og er hidtil benyttet i over 6.000 installationer i Danmark og over 100.000 installationer på verdensplan.

 

Alle SmatHouse produkter er udviklet og produceret af samarbejdspartneren CarloGavazzi.

 

 

CB-electronic

Astrup skovvej 4

8370 Hadsten

Tlf:+45-40 50 62 09

Mail: cb@cb-electronic.dk